Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez most miért van? Teljesen...

Ez most miért van? Teljesen logikátlan.

Figyelt kérdés

Tegnap bulizni voltam, ittam, de nem sokat, minden tiszta, még becsiccsentés sem volt. Hazajöttem hajnali 2-kor, letusoltam, fél3-kor már lefeküdtem. De nem tudtam aludni sehogy sem. Keltem olyan 9-kor,mert fölösleges volt tovább szenvedni, mert még félálomban sem voltam. Nem voltam sem éhes, sem szomjas, szóval teljesen jól voltam. Amúgy nagy alvó vagyok, szeretek és tudok is nagyon sok órán át aludni, általában éjfél körül fekszem le. ( Más élvezeti szert alkoholon kívül nem fogyasztottam!)

Nem az lenne a logikus hogy minél fáradtabb az ember annál hamarabb elalszik? Vagy én vagyok dilis?

Köszi!

21/L

2012. szept. 2. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy pont után annyira fáradt vagy, hogy éber.
2012. szept. 2. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Átbillentél azon a bizonyos ponton. Ne izgulj, ma éjszaka jót fogsz aludni!
2012. szept. 2. 21:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Már aludtam pár órát, de az éjszaka is menni fog, úgy érzem ;)
2012. szept. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!