Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egészséges az, ha egész nap...

Egészséges az, ha egész nap otthon ülök?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

16 éves fiú vagyok, nyári szünetben egész nap itthon ültem, ki se mozdultam, egyszerűen nem szeretek emberek közé menni. Természetesen a testmozgást nem hanyagoltam el, edzem, jógázom stb. csak mindezt a házban. Tiszta fehér a bőröm persze, de ha nem megyek friss levegőre milyen egészségügyi kockázatai vannak ennek?

Előre is köszönöm a választ.

2012. szept. 1. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egészségügyi kockázata nem nagyon van, ha csak az nem, hogy depressziós leszel egy idő után ott magadban. Én azt mondom, hogy biztosan van 1-2 olyan ember (barátok, rokonok), akikkel 1-2 hetente szívesen találkozol! Neked is jobb érzés lesz, ha néha kimozdulsz. Persze otthon is el lehet tölteni értelmesen az időt, az nagyon jó hogy sportolsz. De néha mondjuk a változatosság kedvéért menj el futni vagy biciklizni! Kísérd el a szüleidet néha vásárolni. Ezektől tényleg jobb lesz a közérzeted!
2012. szept. 1. 15:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem vagyok depressziós, és nem is leszek az. Nem találtam még magamnak barátot, aki tényleg normális, de most majd remélem sikerül.
2012. szept. 1. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

(Amúgy a legelső az a B vitaminhiány, továbbá az élethiány, szociális visszamaradottság, már önmagában az, hogy így élsz betegség, nem kell semmi nagy betegségre várni...)

2012. szept. 1. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!