Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi az anyajegy? Miért hívják így?

Mi az anyajegy? Miért hívják így?

Figyelt kérdés
Milyen módszerekkel lehet leszedetni?
2009. júl. 27. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Erről szerintem tömérdek infót találsz wikin vagy google-en. Leszedetni sok esetben felesleges őket. Sőt. Az anyajegyekkel elvan az ember. A napozással fokozottan vigyázni kell (bár manapság már mindenkinek) és ne nagyon érje sérülés (vakarás, karcolás, stb.) Rajtam pl rengeteg van, édesapámtól örököltem, de még egyikkel sem volt gondom. Rendszeresen (fél évente) el kell járni bőrgyógyászhoz, ő megnézni és amelyikkel gond van (vagy lehet) azt sebészi úton távolítják el (kivágják magyarán).
2009. júl. 27. 19:17
 2/4 A kérdező kommentje:
ok köszi. Én csak kettőt szeretnék leszedetni. Az egyik a fejemen van és mindig beleakad a fésü meg minden van vele.
2009. júl. 27. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

az anyajegy jóindulatú bőrdaganat

azért hívják így mert anyádnak is van ;)

lézerrel levágják

vagy sebészi úton kíműtik gyökerével együtt és összevarják a helyét

2009. júl. 27. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
Lézerrel inkább nem, ha elmész börgyogyászatra akkor a hajas fejbörröl kimetszik neked, a lézert azért nem javaslom, mert nincs belöle szövettan, ha börgyogyász azt mondja lehet lézerrel, mert nincs veszélyben , vagyis nem elfajulos, akkor igen, de jobb ha tudod mit vettek ki belöled. Ha Debreceni vagy tudok segiteni, vagy környékbeli.
2009. júl. 27. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!