Én egy 16 éves srác vagyok, van valami jó fogyókúrát ami főleg mellben meg hasban segít ( 175cm 76 kg)?
jó étrend és edzés
vagy
Dr Tóth Tamás obezitológus - nagyon durván fogyaszt! Nekem hormonbetegség mellett -7 kiló 1-1,5 hónap alatt EDZÉS NÉLKÜL!!!!!!!
Most is fogyok, mondjuk nem olyan gyorsan mint vele.
Kár hogy anno nem volt anyumnak pénze, én meg most külföldön vagyok...-_-
Rokonok járnak még hozzá, a férj nagyon durván meg volt hízva és most szépen dobálja le a kilókat.
A feleség nem volt durva kilóra, de a testzsírszázaléka nagyon magas volt, minőségi éhezőp volt konkrétan - amúgy én is.
Kilóra nem voltam sok, de az szinte mint zsír volt és hát úgy néztem ki mint egy felfújt lufi - ismerősök csak utólag mondták hogy nagyon durva volt - mint egy szétfolyt amőba...
Most kb. ilyen az étrendem:
reggeli: zabkása és kávé- sok tejjel valamikor édesítő is- néha 100% facsart narancslé cukor nélküli vagy light cola
vagy tojás, bacon, paradicsom, saláta, light majonéz- ezt nem kéne tudom, nem is természetes
ebéd: vmi hús: steak vagy csirka salátával, vagy paradicsommal, majonéz vagy gravy szósz vagy worchester szósz
vacsora: megint zabkása tejjel, ebbe teszek néha banánt, málnát, én nagyon megszerettem, eleinte nem olyan jó, kicsit papír íze van, de most hogy már leszoktam az extra ízfokozókkal ellátott cukros szarokrol nagyon jól esik
cukrot nem eszem, nem bírja a szervezetem, orvos utasított rá és az elvonási tünetes 2 hét után már sokkal jobban érzem magam, ha mégis eszem vmi cukrosat rossul vagyok egész nap és pluszba állandóan éhes...
kenyeret se nagyon eszem itt nagyon ritkán havi 1-2 pirítós, otthon azért heti 1 befigyelt
napközben csak vizet iszom étkezések között
édesség: lindt minőségi feketecsoki narancsdarabokkal, vagy otthon túró rudi - az nem dobja meg a vércukromat ahogy észrevettem annyira mint más édességek
olivabogyó, savanyú uborka- ezeket még a csokinál is jobban szeretem
igazából az a baj hogy rá lettünk nevelve a cukorevésre, holott nem is bírja a szervezetünk
én már nem is nagyon kívánom az édességeket
néha rámjön hogy jól esne egy kis csoki, de nem úgy mint anno hogy minden nap plafonramásztam volna ha nem jutok édességhez, rendesen függőség alakult ki bennem
meg sokkal jobban érzem magam nélküle.
de ezt nem igazán tudom így elmondani, amíg nem tudod milyen jó is lehet és most milyen rossz neked felesleges magyaráznom... most hogy én már tudom milyen jól is érezhetem magam napközben és pl. egyik reggel eszek cukros pelyhet érzem a hatalmas különbséget...
persze azért eszek néha mást is, rendelünk pizzát, vagy elmegyünk étterembe, de hogy őszinte legyek még mindig rendelek néha nem túl jó kajákat és hiába azt remélem milyen jól fog esni, nem... csak a berögződés maradt meg hogy én azt szeretem...
Edzés meg, hát nézd meg mit írnak a fiúk a testépítésnél.
Mondjuk van egy ismerős aki Béres Alexandra youtube videójával gyártott magának egy six-packet hasra xD xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!