Egy Transzexuális lány vagyok, aki még jelenleg sajnos fiú. A szüleim nem támogatnak semmiben, sőt, szerintük nem vagyok normális. Mit tehetek? Egyre fiúsabb kezdek lenni.
Én még iskolába járok, de egyre jobban kifutok az időből, amikor még a hormonális beavatkozás jó eredményt fejthet ki. fiúsodom, és ez szörnyü. NEM VÁRHATOK ADDIG AMÍG ELKÖLTÖZÖM ITTHONRÓL! Valaki tudna valami ötletet mondani, hogyan lehetne a kezelést megkezdeni, támogatás nélkül? Hova kéne mennem először? Mi lenne az első lépés? Az a helyzet hogy még szinte gyerek vagyok, soha nem intéztem semmit ilyen ügyben. Még csak azt sem tudom milyen orvoshoz kell fordulnom. Mennyire drága a hormonkezelés? Diákmunkából össze lehetne hozni, Ha diákmunkára szeretnék menni hova kell mennem? Mit kell hozzá vigyek?
Minden segítséget megköszönök!
18L
Szia!
Én egy transzszexuális fiú vagyok, és tudok neked segíteni. először egy pszichológushoz vagy pszichiáterhez kell elmenned, teljesen mindegy melyikkel kezded mert mindkettőhöz menned kell, és mindkettőtől kell kérned szakvéleményt, arról hogy te transzszexuális vagy és nem skizofrén vagy más bajos. na most ezek után mehetsz hormonkezelésre stb kezelésre... változó a sorrend, a lányok előbb a férfi nemi szerveket szokták megcsinálni, heréket eltávolíttatni mert az termeli ugye a tesztót... ha kell oldal szólj és küldök. az egész marha drága, 1-2 millából jössz ki, és a hormonokat életed végéig szedned kell,szval azzal számolj hogy az életed végéig plusz kiadás lesz. a kedves TB 10%-ban járul hozzá a kezeléshez... bármi kérdésed van, írj privit. :)
23/F
14: előbb beszéltük meg h neurológiai okai is vannak állatoknál lehet igaz az állítás de embernél nem tekintve h az értelem uralja az ösztönt.
a pszichiáterről meg már el lett mondva h ő egészen más dolgokat kezel :D ha szerinted ez a libsi világ miatt van akkor az pszichológiai eset lenne.
Ugyanúgy nem vagy farkas v tigris, ahogy lány sem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!