Ez ellen hogyan lehet tenni?
Figyelt kérdés
Antidepresszánst kell szednem, jobban is vagyok tőle, viszont észrevettem, hogy iszonyú mértékben "felfúj" a kúra, konkrétan egy kisebb hordónyi méretű pocakom lett, pedig mindig is vékony testalkatú lány voltam és azóta sem eszek többet vagy mozgok kevesebbet.Az arcomon, a végtagjaimon nem is látszik semmi többlet, csak a hasamon.A minap meg is kérdezték tőlem, hogy netán gyereket várok-e, na ez csapta ki a biztosítékot!:)
Mivel azt hallottam, ez voltaképpen nem elhízás, ezért a hagyományos fogyókúrák nem hatásosak vele szemben.A gyógyszerrel sem állhatok le, mert az még rosszabb lenne.Van valami ötletetek?
2012. aug. 30. 15:58
1/2 poiu válasza:
Mit szedsz? Beszélj az orvosoddal, több fajta hatóanyag van.
2/2 A kérdező kommentje:
Rexetin 15mg. Szerinte már ez is a legenyhébb dózis ilyen szempontból.
2012. szept. 2. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!