Állómunka-talpfájás ellen valami tipp?
Figyelt kérdés
A cipőmbe vettem talpbetétet, de egyelőre az se segített. Cipőt nem tudok venni, mert azt kell használni, amit adnak. A talpam (főleg a sarkamnál) nagyon fáj. Lehet még valamit tenni ez ellen vagy meg lehet ezt szokni?2012. aug. 29. 17:18
1/1 anonim válasza:
Olyan tüskés talpat javaslok! Tudod vannak olyan papucsok... Egyszer szétment egy ilyen papucsom, és kitéptem a tüskés részét. Aztán túrákra vittem magammal. Hosszú túrákon szokott nekem a talpam fájni egy idő után. Ha nagyon nem bírom, nagyon jó kicsit megállni, és ezen a tüskés talpbetéten ácsorogni. El nem tudom mesélni micsoda felüdülés!!!
Szóval ha megtudod oldani, hogy néha 5-10 percet átválts egy ilyen papucsra... (pl wc-re menéskor)
Vagy a kiszedett tüskés talpat beleteszed a cipődbe... Bár ez elég nagy helyet szokott foglalni..
Na csak egy ötlet volt.
Még annyi, hogy ha néha félre tudsz vonulni, akkor egy gyors masszás is sokat számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!