Milyen íze van a búzafűlének?
Nagyon sokan mondják, hiszik, hogy egészséges, mert ilyen-olyan tisztító hatása van. Ismerek olyanokat, akik már évek óta naponta isszák (mégsem tisztultak meg). Azt is láttam, ahogy megisszák, utána olyan grimaszokat vágnak = valami mocskos íze lehet, de isszák hősiesen, és fizetnek érte, mintha valami kincset kaptak volna.
Még sosem tudtam magamat rávenni, hogy megkóstoljam, de őszintén nem is hiszem el, hogy bármi valódi tisztító hatása lenne. Ez is csak egy üzlet, majd lecseng, mint annyi más a korábbi években.
Ismerem ezt! Az én ismerősöm is (a boltos) erősködik, azért jártam hozzá hónapokig, néztem naponta a sok-sok grimaszt, és egyszer sem támadt gusztusom arra, hogy "azt a zöld löttyöt" aminek elneveztem, meg akarjam kóstolni.
Persze mindenkinek szíve joga. (Ráadásul nem is olcsó mulatság!)
VAloban nagyon egeszseges, mint ahogyan a leirasban is szerepel, szemelyesen tobb, mint 20 eve fogyasztom a friss zoldsegeket, s ugy erzem, hogy van oregedesgatlo es betegseg megelozo hatasa ezeknek. Igy van, ahogyan az elozo valaszolo irta, hogy vannak, akik fogyasztjak ezt, mivel tunetuk is van, viszont az etkezesuket nem valtoztatjak meg, igy nem tapasztaltak javulast sem!
Eleg komoly tunetnel a zoldsegkurat probaltuk ki, es a beteg 10 nap utan tunetmentes lett pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!