Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy aludtál éjszaka?

Hogy aludtál éjszaka?

Figyelt kérdés

Nálam még sose volt ilyen hogy 4-5-ször felébredjek de most 3/4 2-től 3/4 7-ig hol elaludtam hol fent voltam.

Ezt mi okozhatta? Ha jól tudom, még telihold sincs.

2012. aug. 29. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
2nap múlva telihold, sztem már befolyásolhatja, a párom is nagon rosszul aludt most éjszaka :/
2012. aug. 29. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is nagyon rosszul aludtam, nagyon be sütött a hold. Vékonyabb anyagból van a sötétellő függönyöm, és át világított rajta.
2012. aug. 29. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Rosszul.Kétóránként felkeltem,ma meg morcos és kiállhatatlan vagyok.Családom már kerül.
2012. aug. 29. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is rosszul, iszonyat fejfájásom volt hajnali 3-ig, ekkor már vettem be gyógyszert. Pedig nem is vagyok fejfájós.
2012. aug. 29. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy ma osztályozó vizsgám volt, tök jól. Habár, kellemes rémálmaim voltak, de semmi különös, csak a szokásos...
2012. aug. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!