Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első közös éjszaka után milyen gyakran aludtál a párodnál? Kérlek írd meg a korod is.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 20:34
1/9 anonim válasza:
Szia. Hetente-kéthetente..csak hétvégén.. 22 éves vagyok (de amikor összejöttünk csak 19 voltam)
2/9 anonim válasza:
ez olyan h melyik kapcsolatban, pl az előzőnél 16 voltam akkor hétvégente, majd összeköltöztünk, a mostaninál ami 2 éve tart, úgyszintén együtt élünk.
4/9 anonim válasza:
kb havonta vagy ritkábban :S és ő alszik nálunk, a szülei ugyanis nem engedik még az együttalvást és olyankor úgy tudják h vmelyik haverjánál alszik. nem szép dolog de 18 éves a fiúk és 2 év után igazán nem kéne ezen kiakadni.
én L.19
5/9 anonim válasza:
Eleinte egy közös barátunk adta kölcsön a lakását, amikor még nem nem mutattuk be egymást a szülőknek. utána is arra törekedtünk, hogy ne lógjunk egyfolytában egymásnál, a szülőkre való tekintettel. így továbbra is sokszor aludtunk a barát albérletében.
6/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok: amúgy 7végén aludtunk egymásnál általában, nyáron sűrűbben.
7/9 anonim válasza:
én az első éjszaka az hétvégén volt és annyira jó volt hogy már csak is vele töltöttem az egész hétvégét!16 éves csaj vagyok
8/9 anonim válasza:
eleinte nem aludtam ott csak ha egyedul volt, de akkor 1-2 hetig szinte vegig nala voltam. mostanaban h a szulok is hozzaszoktak atlag heti 2szer. 19L
9/9 anonim válasza:
minden hétvégén, péntek-szombat este, vagy én nála, vagy ő nálam aludt. másfél éve együtt vagyunk,és minden nap együtt alszunk, sokkal jobb kedvvel megyek így iskolába :D
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!