Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
168cm vagyok és 52kg. Anyuék szerint kövér vagyok.2012. aug. 29. 13:19
2/11 anonim válasza:
Kizárt. :D Milyen már, hogy lekövéreznek. Bár igazából jó volna látni. lány vagy ugye?
3/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de képet nem rakok fel magamról. Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 29. 13:23
4/11 anonim válasza:
Sovány vagy. Ha hiszed, ha nem. 168 cm hez legalább 60 kg tartozik.
6/11 anonim válasza:
Szerintem meg kép nélkül ezt nehéz megmondani. Csinálj egy képet, vágd le róla a fejed, hogy ne ismerjen meg senki aztán rakd fel. Nem a kilók mondják meg hogy milyen vagy, hanem az arányok. Lehet hogy a felsőtested alapjába véve vékony, és a kilók a fenekedre meg a combodra rakódnak.. tehát lehet hogy aránytalan vagy picit, de ez csak egy feltevés, lehet hogy tökéletes az alakod, de ezt így nem tudjuk megmondani.
Tehát, képek kérünk és akkor meg tudjuk mondani.
8/11 anonim válasza:
Amúgy azért látszódhatsz kövérnek, mert nagyon kevés izom van rajtad ami a test formáját adja és ezzel ellentétben meg több zsír is lehet rajtad, ami nem azt jelenti, hogy kövér vagy, lehetsz sovány is, csak alaktalan.
9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem!! Egyik ismerősömnek például nagyon szép alakja van és egyáltalán nem kövér pedig ő 162 cm és 55 kg.Ugyhogy szerintem kicsit se vagy kövér! Az meg,hogy lekövéreznek elég nagy bunkóság:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!