Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
164cm vagyok és 52kg szeretnék fogyni és egyébként nagyon magas vagyok a koromhoz képest hisz 12 vagyok szerintetek mennyit foggyak és az is érdekelne hogy milyen az arcom ezért majd egy válaszolonak esetleg elküldök egy képet előre is köszi !2012. aug. 17. 11:30
1/7 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem kéne fogynod, főleg nem 12 évesen.
2/7 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem sok ez a súly, meg ahogy feljődsz úgy át is alakulsz. Majd ha 16-17 évesen is kövérnek tartod magad, max akkor fogyózz. nekem küldhetsz képet
3/7 anonim válasza:
egyes vagyok, lemaradt, hogy nekem is jöhet a kép.
4/7 anonim válasza:
Ezt sürgősen felejtsd el, hogy kövér vagy! Pont jó a testalkatod a magasságodhoz! :)
5/7 anonim válasza:
Na kérlek, ha most elkezdesz fogyózni,akkor azzal felborítod a hormonháztartásodat,és utána járhatsz belgyógyászhoz,nőgyógyászhoz. Fogyókúra 17 éves kor előtt nem ajánlott. A másik meg az,hogy kövér semmiképpen sem vagy,akkor lennél az,ha a testtömegindexed a normális tartományon kívül lenne. Tehát ha elégedetlen vagy a kinézeteddel,nem fogyásra,hanem alakformálásra van szükséged. Kezdj pl. aerobikozni. :) ( én nem kérek képet :D)
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én járok táncra régen aerobikoztam is.
2012. aug. 18. 09:40
7/7 anonim válasza:
Kover az biztos nem vagy.Kuldhetsz kepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!