Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdekes kiütések adnátok...

Érdekes kiütések adnátok tanácsot, hogy mit kenjek rá, hogy elmúljanak?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok.

Pár hónapja érdekes kiütések jöttek ki a vállamon és a mellkasomon.

Kicsi pattanásszerű. Ugyanúgy fehér a közepe. Ha kinyomom kisebesedik ha nem nyomom ki akkor nagyon begyullad és nagy lesz és azért sebesedik ki. Amikor múlik rajta a seb és leesik a teteje, de még heges akkor újra elkezdenek felpúposodni és kezdődik minden elölről. pattanás, seb, megint pattanás.

Rendszeresen tisztálkodok. Próbáltam váltogatni a tusfürdőt hogy hátha az a baj. Mostam arctisztító zselével, próbáltam arc radírral testradírral enyhíteni, körömvirág krémmel kenegettem de semmi nem használ.

Valaki tudna tanácsot adni hogy mit vegyek rá vagy mit csináljak vele?

Köszönöm, hogy elolvastad.

Szép napot mindenkinek.

2012. aug. 29. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 24 éves srác vagyok és nekem is vannak sajnos ilyenek karomon mellkasomon...,sztem ez pattanás.Én mindig kinyomom,sebes lesz,újra termelődik a genny kinyomom sebes lesz..,aztán idővel elmúlik.Bár mostanában kevesebb mert odafigyelek az étkezésre és nem eszek hulladék kajákat.. Lehet ez a megoldás meg a méregtelenités.
2012. aug. 29. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a bélrendszerből nem tudnak rendesen kiürülni bizonyos méreganyagok, akkor kijönnek a bőrre. Méregtelenítő kúrát kellene csinálni szerintem is. Én is próbáltam többfélét, de nem nagyon merek mondani semmit, természetgyógyász jobban össze tudja állítani a számodra megfelelőt.
2012. aug. 29. 13:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utána olvasok a méregtelenítésnek.

Bár igazából "szemetet" nem eszek. Azon szerencsések közé tartozom akik nem szeretik az ilyesmi ételeket. pl. a McDonaldsos "ételeket" meg sem bírom enni... :)

Eszem gyümölcsöt, zöldséget és főtt ételt amit én készítek. Kerülöm az instant dolgokat.

De utána olvasok a méregtelenítésnek.

2012. aug. 29. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor nem biztos, hogy ez a probléma, de a rendes mérgeken kívül más anyagok is meg tudnak állni a bélrendszerben, pl a fehér kenyér és a húsok, mert a test inkább a feldolgozatlan növényi rostokhoz van szokva.
2012. aug. 29. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!