Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Trombózisveszély? Mire kell...

Trombózisveszély? Mire kell figyelnem? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Fogyókurázok,már 14kg-tól megszabadultam,még van rajtam kb.10 kg felesleg.Tornázok heti 4-5 alkalommal,múlt héten 4 napot szüretelni voltam,szölőt.Ott minden tőkénél le kellett guggolni,mert lent van a szölő.Napi 10 órában dolgoztam+ a tornák+ itthoni munka+ itthoni torna.A jobb lábam eléggé fáj.Az egész lábam.Mikor van trombózisveszély?
2012. aug. 28. 17:49
 1/2 poiu ***** válasza:
Szerintem nincs, túleröltetted. Trombózisos láb általában beduzzad, érintésre fáj, gyakran pirosra színeződik.
2012. aug. 28. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? biztosan igaz amit a fenti írt, egy idő után nem is csoda ha fáj, de szépen folytattathatod, csak nagyon ne erőltesd túl..de legalább valaki nem csak kérdezi hogy "hogy tudjak fogyni" hanem tesz is érte.
2012. aug. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!