Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sürgősen segítene valaki? Help!

Sürgősen segítene valaki? Help!

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a gond?
2012. aug. 27. 22:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez elég ciki számomra...hajtetvet kaptam...vasárnap volt egy hete,hogy észrevettem,múlthét kedden vettünk Nittyfort,a tetvek kihullottak,de minden hajszálamon kb. 10 serke volt,hiába fésültem a hajam azóta mindennap sokszor ecetes fésűvel...ma este hajat mostam,és ahogy utána fésülködtem a kád felett,egy csomo apró tetű hullott ki...vagy 100-150 db...ezek szerintem most keltek ki...három napom van rá,hogy kitakarítsam,mert pénteken évnyitó...holnap veszünk PEDEX-et...mit tegyek hogy kitakarítsam addig teljesen?? :'(
2012. aug. 27. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
De ugyan miben?
2012. aug. 27. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Huu en ehhez nem ertek...de vmi eros szer kell ra! ami hatekony.
2012. aug. 27. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Reklámoztak mostanában valamit ami a serkéket is kiírja, kérdezz rá patikákban. Az ágyneműdet, mindent ami érintkezik veled mossátok magas hőfokon, az ágyneműt nem ártana kigőzölni is ha van rá lehetőség, illetve a dolgaid nem ártana beáztatni Neomagnolos vízbe (patikában kapható fertőtlenítő tabletta)
2012. aug. 27. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Mikor nekem általánosban ilyen problémám volt, mi is nittyfort használtunk, aztán kicsit macerás volt, anyum leültetett maga elé és kb szálanként átnézte a hajamat és egyesével lehúzgálta róla a serkéket. Ha anyud olyan tipus szerintem kérd meg h segítsen vagy ha van egyéb vállalkozó szellemű családtagod akkor őt, mert ezt nem nagyon lehet máshogy. :S :)
2012. aug. 27. 22:45
 7/7 A kérdező kommentje:
próbáltuk lehuzogatni,de nem jönnek le...:(
2012. aug. 27. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!