Lehetek rákos? (többi lent)
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha sok családtag rákban hal meg akkor "könnyebben" alakul ki nálam, vagyis öröklődik. Szinte az eddigi családtagjaim mind ugyanabban rákban haltak meg, de ők dohányoztak is. 3 hónapig én is cigiztem, de már rég leszoktam, azóta próbálok egészségesen élni (sportolok, nem fogyasztok alkoholt, nem dohányzom/drogozom, egészséges ételeket fogyasztok).2012. aug. 26. 14:28
1/7 anonim válasza:
Így már kisebb az esélyed a rák kialakulására!
2/7 anonim válasza:
Én családomban is többen rákban haltak meg és orvos mondta is, hogy nagyobb az esélye nálam :( igyekszem egészségesen élni, ennél többet nem nagyon tehetek :S
3/7 anonim válasza:
Nem a rák öröklődik,hanem a rák kialakulásának esélye.
Ha egészségesen élsz,akkor kevesebb esélyt adsz a rák kialakulásának.
Az én családomban is sokan haltak meg rákban. Anyám ivott is,dohányzott is, mégis szívinfarktusban halt meg.
Élj egészségesen,táplálkozz egészségesen és kevesebb esélyed lesz a rák kialakulásában.
4/7 anonim válasza:
Maga a hajlam öröklődik, viszont ha teszel ellene, pl. egészséges életmóddal, kevesebb stresszel, akkor egyáltalán nem biztos, hogy nálad is kialakul. A másik a folyamatos szűrés, járj el mindig rendesen.
5/7 poiu válasza:
Igen, a hajlam öröklődik. Az jó, hogy egészségesen élsz, az is jó, hogy a tumorok kezelésében komoly áttörés várható (személyre szabott kezelés).
6/7 anonim válasza:
A legjobb ha minden évben tartasz egy deutérium mentes víz kúrát,és akkor meg is előzheted,hogy kialakuljon esetleg a rák!!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :)
2012. aug. 26. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!