Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már nem tudom mit szedjek az...

Már nem tudom mit szedjek az allergiámra?

Figyelt kérdés
Szinte minden évben másik gyógyszert szedek mert egyik sem válik be. Most megint szezon elején kaptam újat állítólag ez elég erős. De semmit nem használ. Allergiás vagyok a parlagfűre sima fűre feketeüröm,mogyóra stb. szinte minden 4 keresztes. Egyfolytában tüsszögök folyik az orrorm. Már annyira belefáradtam,hogy nem bírom. Most arra gondoltam,hogy egy nap kettő gyógyszert veszek be 1 helyett hátha akkor jobban hatna mert szerintem nekem az 1 hatóanyaga kevés hogy elnyomja az allergiát. Lehet tőle bajom? Csak az a baj hogy egy hónapban kettő dobozzal kellenne de csak 1-et lehet feliratni. Hallottam az akupunkturáról,valakinek esetleg be vát ez a fajta kezelés?
2012. aug. 26. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az Avamys vált be legjobban, én is mindent kipróbáltam már, ezzel egész jól átvészelem, érdemes megpróbálni. Én 34 éve vagyok allergiás.
2012. aug. 26. 09:39
 2/3 anonim válasza:
Én is az Avamys-t használom, csak annyi a baj, hogy idén későn kezdtem szedni, ezért estére beszedek egy-egy szem Cetirizin-t is.
2012. aug. 26. 13:05
 3/3 anonim válasza:
Én is már több mint 2 hete szenvedek náthásan annyira elviselhetetlen már, nem tudom mit szedjek az allegra nem vált be..A háziorvos is feltud írni allergia elleni szert?Vagy milyen vény nélküli orrcseppet v.bogyót javasolnátok ami hat is?
2012. aug. 31. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!