Darázs/méh csípés másnak is szokott ilyen lenni?
Figyelt kérdés
tegnap előtt csípett meg a fullánkot kivettem azonnal, de nem láttam melyik volt, mivel egyszer már megcsípett darázs és akkor használt az ecetes borogatás azt tettem rá, de úgy be van dagadva és feszül mégis, ezért gondolom, hogy lehet mégis csak méh volt.
Úgyhogy tegnap elkezdem hagymával dörzsölni, most meg a közepe fele el kezdett hólyagosodni.
Allergiás nem vagyok, egy picit mintha más nem lenn annyira vörös.
Ez ált reakció lehet, hogy gyógyul, vagy a hagymától kezd kihólyagosodni?
2009. júl. 25. 10:58
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a hagyma sem tetszett a bőrödnek. Nekem is volt már egyébként bolhacsípésem hólyagos. Próbáld meg jegelni, a múltkor hallottam a tv-ben, bőrgyógyász javasolta.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, egyenlőre, marad a jég, meg a fenistil, azt majd holnap meglátjuk
2009. júl. 25. 11:33
3/3 anonim válasza:
Az első vagyok, egyébként volt már darázscsípésem is gyerekkoromban, a kézfejemet és a térdhajlatomat csípték meg. A kézfejem, félgömb alakúra feldagadt a térdhajlatom lilás nagy foltos lett, így elmentünk dokihoz, akkor kaptam valamilyen tablettát is. Ha van otthon még kálcium pezsgőtabletta, azt is ihatod, allergiás reakciókra jó, és a fenistil is valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!