Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak? Bővebben lent.

Hogyan fogyjak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
13 éves vagyok,53 kg és kb 160 cm.Apám anyám,nagyobb alkat, tőlük örököltem valószínüleg én is ezt az alkatot.Nem mondanám magam kövérnek,de van rajtam felesleg.Nem diétával szeretnék fogyni,hanem napi mozgással ami tényleg hat gyorsan:).Reggel este elmegyek futni de nem olyan nagy a változás már lassan 1 hónapja.Szóval valami igazán jót,megcsinálom bármi áron:)

2012. aug. 24. 14:22
 1/5 anonim válasza:
Mehetnél mondjuk úszni. Természetesen a futás mellett.
2012. aug. 24. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
80% taplakozas, 20% mozgas, sajnos. Figyelni kene azt is, mit eszel.
2012. aug. 25. 11:26
 3/5 A kérdező kommentje:
nem vacsorázom és sok zöldséget,gyümölcsöt eszek..
2012. aug. 25. 11:42
 4/5 anonim válasza:
a megoldás az, ha forro ecetes vizbe mártogatod a pöcörődet és körbenyalatod valakivel... garantáltan meglesz a hatása... én amikor ezt hallottam 150 cm voltam és 80kg.. megcsináltam a fent leirtat, jol körbenyalták a forro ecetes farkam és mára már tessék: 186 cm vagyok és 74kg :D soksikert töki ;)
2012. aug. 30. 00:59
 5/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok;)-.-
2012. szept. 1. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!