Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szédülés fekvő helyzetben éjjel?

Szédülés fekvő helyzetben éjjel?

Figyelt kérdés

2 napja tapasztalom, illetve második éjjel,hogy ha megfordulok akkor elezdek szédülni, egy pár percig, másopercig tart és elmúlik. Nappal nincs gond, illetve tegnap nem volt, mára már kicsit gyengébbnek érzem magam, rossz a közérzetem.

Találkozott már valaki ilyesmivel?

2012. aug. 23. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikor nagyon alacsony volt a vérnyomásom akkor szédültem az ágyban. De ez kb 80/45-ös vérnyomásnál volt. Mérd meg és mindenképp menj dokihoz .
2012. aug. 23. 10:29
 2/3 pütyike válasza:
Én is szédűlök már 2hete , voltam orvosnál alacsony volt a vérnyomásom, de semmi jó tanácsal nem látott el! :(
2012. szept. 4. 09:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Vervetelen is voltam, minden 100%-os! Multuvutamint kell szednem. Nalam tobb mint valoszinu, hogy kimerultsegtol van. Centrumot kezdtem szedni.
2012. szept. 4. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!