Nagyon feltörte a lábamat tegnap az új cipőm. Mit tegyek, hogy minél hamarabb elmúljon?
Múltkor vettem ezt a balerinacipőt, elég jó minőségű meg márkás szóval úgy gondoltam, elleszek benne délelőtt amikor találkoztam a barátnőimmel. Hát rosszul gondoltam, eszméletlenül fájt és annyira véresre törte a lábam, hogy inkább bementem egy boltba vettem egy papucsot és lecseréltem azonnal. Szombaton viszont esküvőre megyek ahol legjobb lenne magassarkúban megjelenni, de még ha a lapostalpú ünneplőcipőmet is veszem fel akkor is rettenetesen fáj...
Mit tegyek, hogy minél hamarabb elmúljanak a sebek? Nagyon csúnya a sarkam, tiszta vér és fel van szakadva a bőr :S
17/L
Sajnos még két sebtapasszal együtt is fáj:( Ma reggel úgy próbáltam lemenni a 2 utcányira lévő kisboltba..ráadásul az egyik lábamról le is jöttek:S
A sarokfogó ötletét köszönöm majd megnézem!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!