Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? (bővebben:...

Ez mitől lehet? (bővebben: lent! )

Figyelt kérdés

Régebben amikor az interneten játszottam 3Dimneziós játékokkal (nagyon jó a grafikájuk) közbe mindig hányingerem lett és rossz volt a közérzetem, azt hittem, hogy felkeveredik tőle a gyomrom de nem hiszem mert van okos telefonom és ugye annak is jó a grafikája, aztán ahogy elkezdem használni valamiért hányingerem lesz tőle főleg hogyha használok közbe valami alkalmazást pl. facebook. De az előző telefonomtól (samsung star) nem volt semmi bajom pedig ott is használtam alkalmazásokat. Meg ez a rossz érzés akkor is elszokott kapni mikor tél van ülök az autóba és hirtelen jön a meleg mert fűtünk az autóba. Valakinek van valami fogalma, hogy mitől lehet ez? orvoshoz nem akarok elmenni mert lehet, hogy hülyének nézne:/

14/L

2012. aug. 22. 23:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!