Aszmások ihatnak alkoholt?
Figyelt kérdés
mármint a gyógyszer mellé természetesen..csak mert a tájékoztatón egy szó sem esik az alkoholról..2009. júl. 24. 16:15
1/6 anonim válasza:
Gyógyszertől függ. Ha olyat szedsz, aminek nincs a tájékoztatóján rajta, akkor ihatsz nyugodtan. Én Zyrtecet szedek, azt tudom, hogy a mellé nem lenne szabad inni :P
2/6 anonim válasza:
"A hörgőtágító hatású asztma elleni szerek önmagukban is fokozzák a szívverést, alkohollal együtt viszont akár ritmuszavarokat is előidézhetnek."
Ezt épp ma olvastam.
3/6 anonim válasza:
Szia! Én eü-ben dolgozom. Nem, az asztmások nem ihatnak alkoholt. Semmilyen gyógyszer mellé nem szabad alkoholt inni.
4/6 anonim válasza:
nem elég hogy asztmás vagy, még a májad is tönkre akarod tenni?
nekem jelenleg semmilyen egészségügyi problémám nincs (kop-kop), mégis úgydöntöttem egy napon, hogy többé nem iszok alkoholt. és ha kínálnak elutasítom, nem történik semmi. nincs olyan indok, amiért kötelező lenne alkoholt fogyasztani. :)
5/6 anonim válasza:
Ha nem esik szó a tájékoztatóban akkor csináld úgy vagy bevesze reggel és este ihatsz ha meg este kötelező bevenni buli után vedd be!!
6/6 anonim válasza:
én a bortól néha befulladok. Amúgy sztem este buliban iszol, gyógyszert pedig reggel veszed be. Szóval legalább is nekem, mert nem vagyok annyira aszmás, hogy e körül forogjanak napjaim, nem kell olyan erős gyógyszert szednem, ezért estére szerintem kiürül a szervezetedből. Szóval nyugodtan ihatsz. Én rendszeresen szedem a gyógyszerem, de egyszer úgy berúgtam, hogy nagyon:D , de nem volt semmi gáz. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!