Altatót vehetek be?
Figyelt kérdés
Valamilyen fajta altatót vehetek be, mert annyira rosszul alszok minden éjjel. Nem tudok elaludni, 15 vagyok és nagyon kínlódok minden éjjel! Valaki segítsen.....2012. aug. 22. 21:52
1/6 anonim válasza:
Vannak nyugtató teakeverékek amik segíthetnek elaludni, amúgy pedig ki kéne deríteni mi az oka ennek, mert valami belső probléma kell, hogy rágjon. Javaslom, hogy forduljatok pszichológushoz.
2/6 poiu válasza:
Nincs altató, aminek ne lenne durva mellékhatása. Menj el dokihoz. Addig is: rendszeres az életed, vagy össze-vissza fekszel és ébredsz? Mozogsz eleget? Szorongasz valamitől?
3/6 A kérdező kommentje:
Elég sokat szorongók és idegeskedek, már voltam ilyesmi miatt orvosnál. De a reggel felkelés is kész kínlódás olyan mintha leütöttek volna. Elég sokat is forgolódok, főleg az iskola miatt szorongok sokat de most nincs suli de mégse tudok nyugodtan aludni....
2012. aug. 22. 22:01
4/6 A kérdező kommentje:
Ha lefekszek akkor is kb 1 óra kell mire elalszok, ha álmos vagyok ha nem. A tesómat meg mindig irigylem, hogy ő már 5 perc alatt elalszik....
2012. aug. 22. 22:03
5/6 A kérdező kommentje:
Ja és még a mozgással lenne probléma ugyan is utálok sportolni :S
2012. aug. 22. 22:04
6/6 poiu válasza:
Mindezek alapján nincs altatóra szükséged. Nem kell sportolni, de mozogni kell (séta, ilyesmi). Este meg kellene nyugtatnod magad - többeknek bevállt a zenehallgatás fülhallgatóval. Persze nem valami őrült zene :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!