Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap óta fáj a fejem mi...

Tegnap óta fáj a fejem mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Tegnap délután óta elkezdett tompán fájni a fejem majd egy kis hányinger követte de annyira fura érzés volt még iylen nem történt. Hullámokba jött rám kb 3x. Ma reggel meg úgy keltem hogy fáj a fejem. Ugye nem valami komoly?

2012. aug. 22. 08:19
 1/7 anonim ***** válasza:
migrén
2012. aug. 22. 08:24
 2/7 A kérdező kommentje:
tegnap óta? és ma reggel is? már el kellet volna múlnia nem?
2012. aug. 22. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem általában 1 hétig tart... vagy 3-4 napig.:/ igyál sok folyadékot.
2012. aug. 22. 08:28
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi, ez megnyugtat azt hittem valami komolyabb.
2012. aug. 22. 08:28
 5/7 anonim ***** válasza:
jobbulást:)
2012. aug. 22. 08:33
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. aug. 22. 08:43
 7/7 yuda ***** válasza:
100%

Valaki beírta, hogy neki tovább szokott tartani, erre ez téged megnyugtat? :D

Bocsáss meg, de néha kabaré, ahogy egymás között eszmecseréltek.

Milyen alapon gondolod, hogy egy neked teljesen ismeretlen ember, ismeretlen kórtörténettel, ismeretlen korú, fogalmad sincs neki hányszor volt ilyenje, hogyan kezelték..stb és egyetlen beírása meggnyugtat, mert úgy véled, a tiéd ugyanaz?

Miért lenne?

Fejfájásnak lehet időjárás fronthatás az oka, lehet folyadékhiány, betegség és sokezer más oka. Akár a sok tévézéstől is.

Általábn az emberek ilyennel nem futnak orvoshoz, Bevesznek egy szem fájdalomcsillapítót, esetleg alternatív módszer egy kávé, tea..fejmasszázs, de azért ha több napig nem múlna, normális értékrendszerű ember elmenne orvoshoz.

Jobb, ha egyszerű vizsgálatokkal megállapítják az okot, mint fórumozók tippjei alapján vakon elfogadsz bármit.

2012. aug. 22. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!