Tegnap hajmosás után bedugult mindkét fülem. Piszkáltam, ráztam a fejem, orrot fújtam, ütögettem, fejre álltam. A jobb oldalt már jó, de a balra még mindig "süket" vagyok. Milyen praktikával tudom orvosolni a problémát? Már kezd fájni a fülem.
Sajnos nálunk a fülészet előjegyzés alapján történik,így kb jó esetben két hét múlva kapnék időpontot.
A párom hoz estére fülgyertyát, az segíthet?
Én egy vékony csődarabot (kiskompresszor tartozék, labdafújáshoz)
összekombináltam a zuhanycsővel. Így teljesen egy az egybe ugyanazt tudod tenni langyos víz adagolásával, mint a fülészeten a farkasfrecskendővel. Én ezzel szoktam kimosni a lekvárt a füleimből.
De nem dugul be jobban a fülded?
És ha leszedem a rózsát a tusolóról?
Már kezdek szenvedni hogy nem tudok magammal kezdeni semmit. Pici babával vagyok itthon, így elmenni sem tudok sehova. :(
Pálcikát is próbáltam. Az aloet még nem. :) Na mindjárt.
Eddig még sosem jártam így, ha beteg voltam még akkor sem dugult be soha a fülem, főleg nem hajmosás után.
Persze hogy kisérletezgetek. Minimum két hét az előjegyzés a fülészetre. A fiam kötelező vizsgálatát, igaz az szemészet 3hónap után végezték el.
Anyósom tanácsára a gyerek orrszívó készülékével próbálkoztam, kicsit már jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!