Bőrfehérítés - Milyen természetes anyagokkal lehet a bőrön a pigmentfoltokat halványítani?
Az a problémám, hogy már 2 éve lassan teli van az egyik kezem pigment foltokkal, bőrgyógyász azt mondta egy idő után eltűnik, de nem nagyon változott...
Hallottam olyat, h a citromlével próbálkozzak, de boltban vettem olympos citrom levet meg 2 egész citromot, de nyáron alig van leve az egész citromnak így jó az olympos citromlé is?
kövirózsa balzsam, egyik ismerősöm javasolta, de nem tudom hogy hol lehet beszerezni és működik e?
(ezért akarom mert elég cikkis, h fehér bőrömön 10-15 1cmes kis pigmentfoltok vannak...)
meg pl a nyakam hátulja levan barnulva elég szépen és egyszer hiphopp kifehéredett egy folton, az mitől lehetett? mi olyat csinálhattam ami akkor kifehérítette?
Pigmentfoltokra rengeteg krém van ami jó, márkák: skin79, missha, brtc, sok ezekkel foglalkozó blog van a neten tesztekkel, azok alapján válassz valamit ami megfelel a bőrödnek.
A kövirózsát próbáltam már, de nem használ, és ahogy olvasgattam nem csak nekem nem, másoknak sem jó semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!