Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez természetes testsúly...

Ez természetes testsúly ingadozás?

Figyelt kérdés
Ebben a nyári melegben hol fogyok hol hízok. Alapból vékony testalkatú vagyok. Van amikor 2nap alatt leadok 30dekát, aztán hízok 20-at, aztán leadok 10-et, hízok 30-at stb. Igazából összesen több mint 1hónap alatt nem adtam le 2kg-t. Mert ugye van amikor visszahízom, de van amikor leadom. Inni iszom amikor kell, ez van hogy 1,5liter de van több is ritkán. Reggelente szoktam mérni magam, nagy wc után.
2012. aug. 5. 11:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze,annyit mindenkinek mozog,csak nem méregeti magát mindenki minden reggel. De ez változik attól hogy épp mit mennyit eszel-iszol, mennyit mozogsz, mennyit izzadsz, hol tartasz a ciklusodban.
2012. aug. 5. 11:54
 2/2 anonim ***** válasza:

1-2 kg normális ingadozás. Attól függ mennyit eszel/iszol.Nyilván nem egyből megy át rajtad, egyik nap többet máskor kevesebbet eszel/iszol. Ebből adódik.

Nálam is így van.

2012. aug. 5. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!