Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit érdemes tenni ha belém...

Mit érdemes tenni ha belém köt valaki például szórakozó helyen?

Figyelt kérdés

Ti mit szoktatok csinálni, üttök?

Gondolkoztam ilyeneken mert láttam egy hasonló esetet, nem volt semmi komoly csak ütött az egyik fél de a másik nem ütött vissza. Utána aki nem ütött vissza elment a helyszínről.

Ilyenkor önvédelemből visszaüthet, vagy ismerőse is beszállhat a dologba?

Én például megkérdezném, hogy ezt miért tetted?

Otthon valami problémád van?

Meg megkérdezném, hogy mivel foglalkozik ha sima mezei ember akkor lehet visszaütnék, de ha jártas a testi verekedésbe, pl biztonsági őr vagy rendőr vagy valami hasonló akkor meg hagynám.

Esetleg mi lenne ha rendőrt hívnák? Lenne valami következménye? Nekem nem lenne hátrányom belőle?

2012. aug. 20. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
én ütni szoktam de nyilván van hozzá testi adottságom is,habár nem nagyon fordult elő hogy valaki ok nélkül csak úgy belém kötött volna.Persze meg lehet probálni finoman leállítani az illetőt hogy hé öreg ne csináld a balhét vagy vmi...
2012. aug. 20. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát belém még nem kötöttek (Lekopogom), de szerintem menj oda a biztonsági őrökhöz és mondd el, hogy ki-volt mi volt..Mert visszaütsz, mindkettőtöket kidobnak és kint folytatódik, csak durvábban mondjuk? Meg ilyenkor ha te visszaütsz akkor kitilthatnak az adott szórakozóhelyről. Én mondjuk elég konfliktuskerülő vagyok..
2012. aug. 20. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Vedd barátságosra a figurát, és menj tovább!

Ismered a Szomszéd néni produkciós iroda nevű humoristaduót?

Az egyik számukban van, hogy feléjük így szokás verekedést kezdeményezni, hogy:

- Mit nézel?!

Erre ő azt szokta felelni:

- Mit iszol?

Evvel egy 25 évig el tudta kerülni a verekedést.:)

Tényleg barátságosan csak vállon veregeted vagy megöleled, és továbbmész.:) Szerintem.

2012. aug. 20. 20:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát azért nem hagynám magam, ez se nagyon tetszik, hogy visszakérdezni, hogy mit iszol, én nem fizetek másnak azért mert pl olyan aki azért jár szórakozóhelyre, hogy kötekedjen.

De egyébként jó ötlet :D

Lehet, hogy a rendőrség lenne a legjobb dolog mert ugye ez már testi sértés. Csak utána meg lehet, hogy kellene járkálnom bíróságra, szemtanuknak is gondolom.

2012. aug. 20. 20:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ilyenkor nem jó ötlet felé nyúlni mert ilyenkor lehet úgy reagálná le, hogy egyből ütne. Az ölelés meg megint fura lenne, elég buuzis :)
2012. aug. 20. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:

"Hát azért nem hagynám magam, ez se nagyon tetszik, hogy visszakérdezni, hogy mit iszol, én nem fizetek másnak"

Nem úgy, hanem akkor már van a kezében valami, amit iszik. Érted.

Ha nem iszik, akkor: honnan van a pólód?

Vagy bármi.

Egyébként meg szólni a biztonságinak.

El is lehet húzni. Persze ez nem oldja meg a gondod, mert miért ne bulizhatnál ott, ahova eredetileg tervezted - bunkók miatt...?

Az a cél, hogy hagyjon békén.

2012. aug. 20. 20:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Jah értem :D

Hát csak vannak pl olyanok is akik irigykednek, hogy látja a másikon, hogy tehetősebb.

Szerintem az ilyenekkel beszélni nem nagyon lehet, bár biztos van olyan is akivel lehet.

Meg ha már lejátszódik egy ilyen incidens akkor egyből elmegy az embernek a hangulata az enyém legalábbis elmenne, meg én ilyenkor biztos, hogy egész este fél szemem rajta lenne, hogy nem e jön nekem hátulról vagy valami. Fene se tudja mit kéne ilyenkor csinálni.

Eszembe jutott valami amivel meg lehetne károsítani:D

Elmenni az incidens után, azután pedig egy előre bekészített köllnis flakonnal lespriccelni a ruháját, a flakon tartalma meg hipó lenne. Szép kis folt lenne a ruháján utána, bár lehet jutna rám is.

2012. aug. 20. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:

"Hát csak vannak pl olyanok is akik irigykednek, hogy látja a másikon, hogy tehetősebb.

Szerintem az ilyenekkel beszélni nem nagyon lehet, bár biztos van olyan is akivel lehet. "

Igazad van.

A hipós az nem jó, mert a bőrét is kimarja, rosszabb esetben a szemét, vagy maradandó heg lehet neki, és az már súlyos testi sértés.

2012. aug. 20. 21:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Igazad van, de én csak a háta közepén a gerinc tájékára gondoltam. Meg egy tűvel megpiszkálnám a fúvúka részét, hogy ne porlasszon annyira.

Ha rendszeresen hordanám akkor meg lehet szólna a tulajnak és ha lenne valami rendőri ellenőrzés akkor bukta.

Bár eldobni el lehetne.

Mindegy ez csak egy ötlet nem hiszem, hogy alkalmazni fogom :D

2012. aug. 20. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!