Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyakori vizelés, nagyon...

Gyakori vizelés, nagyon félek, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Két hónapja kezdődött nálam. Egyik napról a másikra egyre többet pisiltem, ha ittam, ha nem. Kb .két óránként mentem wcre. Majd eljöttek a "nehéz napok", és elmúlt. Mihelyst vége lett, ismét pár napig sokat pisiltem. Aztán két hétig semmi. Júliusban ismét nyaralás előtt járkáltam a wcre pisilni két óránként, majd ismét megjött és elmúlt a sok wcre járás. És ismét, ahogy elmúlt a menstruációm, kezdődött előről az egész. Tartott három négy napig, majd azt vettem észre, hogy voltam pisilni délután négykor, utána egész nap semmi, egészen estig. Azóta semmi bajom nem volt, majd pár napja megint észre vettem, hogy sűrűn pisilek, teli a hólyagom, nem kevés vizelettel, a menstruációm is előtte egy nappal fejeződött be. Tavalyi évben sokszor néztem vércukrot, laborban teljes vizelet vérkép volt, kb egy évvel ezelőtt, minden évben járok laborba, ahogyan majd most is fogok menni. A vérnyomásommal nem stimmel valami, nem igazán akar beállni, de más bajom nincs.
2012. aug. 20. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, a stressztől is lehet. Menj orvoshoz, számolj be a panaszokról, lehet, hogy szervi baj (pl. valami kis felfázás... bár akkor elég régóta tartana), de lehet, hogy semmi különös. Én egy időben C-vitamint szedtem, attól kellett állandóan pisilnem.
2012. aug. 20. 17:18
 2/5 anonim válasza:
Ez a két óránkénti vizelés nálam teljesen normális, ha sokat iszok (de egyébként is sokat), akkor van hogy óránként el kell mennem.
2012. aug. 20. 17:29
 3/5 A kérdező kommentje:
alig iszok valamit, szinte semmit. na jó, ma elég sokat ittam saját magamhoz képest. félek nagyon, nem tudom mi lehet ez, nem akarok cukros lenni. évente ellenőriztetem, tavalyi évben többször is, nem hanyagolom el.
2012. aug. 20. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy te cukorbeteg?
2012. aug. 20. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó lenne egy teljes vér és vizeletvizsgálat!
2012. aug. 21. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!