A gyakori vizelés, és inger lehet lelki eredtetű?
24 éves nő vagyok, és időnként jelentkezik nálam ez. Tavaj márciusban is ez volt, és nem találtak semmit, ahogy jött, úgy el is múlt. Sok helyen írják, hogy a stressz, a sorongás is hozzájárulhat, és hát én sajnos lelileg elég labilis vagyok. sok helyen hallani, hogy a hólyagban, mint gyűjtőtartályban várják a vese által kiválasztott salakanyagok, hogy elhagyhassák a testet. adott érzelmi állapot vagy pszichés nyomás is kialakíthat vizelési ingert. A fokozott stressz mindig arra késztet, hogy ellazuljunk, elengedjük magunkat. Ha ez lelki-tudati síkon nem sikerül, akkor a test kénytelen megtenni – konkrétan a húgyhólyag, amelyben ilyenkor fokozott vizelési inger keletkezik.
Lehet erről szó, gyakran úgy érzem holyan olyan idegs-nyugtalan a hólyagom ( nem tudom jobban megfogalmazni ) és mintha ez okozná az állandó vizelést ...
Segítségetek kérlek, mert lelkileg már teljessen tönkremegyek ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!