Pánikbeteg vagyok. Mennyire súlyos a dolog nálam? Ki lehet mászni belőle?
Figyelt kérdés
23éves, férfi vagyok,a legrosszabb roham a szapora szívverés, eljárok sportolni, sokat bicózom, eljárok haveri körökbe, hétvégén az alkoholt sem vetem meg. Igen, van amikor berúgok. A szapora szívverés már nem tud megijeszteni , nem nagyon foglalkozom vele. Hétköznap végzek fizikai munkát. Voltam labor vizsgálaton, ekg-n és terheléses ekg-n is. Az orvosok azt mondták, hogy sportolói teljesítményem van. Vajon ki lehet mászni ebből a pánikbetegségből mert néha már az agyamra megy...2012. aug. 19. 22:39
11/12 Ilyent válasza:
A legnagyobb baj hogy ellentmondasz magadnak.
Az első gondolat a jó.
Pl ezt össze kéne raknom
A második gondolatod az hogy a f@szom majd később.
És így hajszolod bele magad a betegségbe csak ezt a dolgot nem akarják elhinni.
Mert hogy is hinnél másnak ha saját magadnak bemagyarázod hogy beteg vagy.
12/12 anonim válasza:
Más tüneted nincs? A pánikroham ennél azért "többről szól" és azt biztosan nem fogod összekeverni holmi szapora szívverésekkel.
Középsúlyos és súlyos esetből nem jössz ki gyógyszerek nélkül. Egyébként szervi baj, persze, mint minden betegség. Ami viszont nem azt jelenti, hogy - egyelőre - bármilyen labor vagy vizsgálat ezt neked ki fogja mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!