Help! Asszem belázasodtam éjfélre, család alszik, és nem tom mi legyen?
Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, 2-3 napja kezdett a fogam fájni, miatta szedek gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót.
Ma egész nap nem volt bajom leszámítva az érzékeny fogamat amin nem ettem, de 23:30 körül furán fázni kezdtem és hideghullámokat érzek a gerincemben és a derekam körül.
Bebújtam takaró alá, de szar volt, ezért komolyan jobb vagyok ha gép előtt írogatok, csináltam is 30 fekvőtámaszt és 10 felülést, az jólesett! Mit tegyek?
2012. aug. 19. 00:01
1/9 anonim válasza:
Vegyél elő egy lázmérőt, mérd meg, hogy van-e lázad! Ha van, akkor keress lázcsillapítót, gondolom van otthon gyógyszeretek ( pl.: rubophent)!Aztán feküdj le aludni!, hÉn megnézném a helyedben ( főleg ha lázam van) az ínyemet, hogy nincs-e gennyes cucc rajta, ha nincs akkor előfordulhat h a foggyökereddel van gáz,el kell menni a fogorvoshoz a lehető leghamarabb!
2/9 A kérdező kommentje:
megg meg is nézem, a fürdőszoba itt van az emeleten a szobám mellett
2012. aug. 19. 00:12
3/9 A kérdező kommentje:
a nyakam is fáj az állam alatt azon az oldalon ahol a fájós fogam van és az állkapcsom is fáj ha nagyon kinyitom meg szárad a szám
2012. aug. 19. 00:17
4/9 anonim válasza:
Nincs az arcod bedagadva? Megnézted mi a helyzet a fogadnál? Vannak fehér kis pöttyök a fogadnál az ínyednél? Lázat mértél ?
5/9 A kérdező kommentje:
lázam 37 volt (este), és inkább a mandulám volt bekrepálva
2012. aug. 19. 19:25
6/9 A kérdező kommentje:
Friss:
10 perce kezdtem megint furán érezni magam, 37.2 fokos hőemelkedésem van megint...szinte percre pontosan
2012. aug. 19. 23:35
7/9 anonim válasza:
A 37 fok mégcsak nem is hőemelkedés, még a 37,2 se nagyon tekinthető annak, de láznak semmiképp.
8/9 anonim válasza:
Erre fájdalomcsillapítót sem kell bevenni, NEM voltál lázas. Csakhogy legközelebb tudd.
9/9 A kérdező kommentje:
Már rég nem aktuális :)
2012. nov. 6. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!