Gáz, ha egy négytagú család egy vízben fürdik meg?
Figyelt kérdés
Van egy sorrend és egymás után megfürdünk. Láttam hasonló kérdést de nem tartom gáznak, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre!2012. jan. 11. 19:12
1/18 anonim válasza:
Hát szerintem azért az jobb ha mondjuk a család 2 tagjának egy víz jut, suzóval négyre 2.
2/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz igen és egyfajta igénytelenségnek tartom. A fürdés elvileg arra van, hogy megtisztuljon az ember, de ehelyett csak a másik koszában ázol...gusztustalan.
4/18 anonim válasza:
válság ide válság oda, a kaján nem spórolok a többin, így a fürdésen már igen. Régen szerettem olvasni egy kád forró vízbe, mostanság egy gyors zuhany. Szerintem ennyit kibír más tárcája is. Ha nem, akkor a pároddal együtt zuhany. Ha a gyerekek kicsik, mondjuk 3 év körüliek ők meg együtt. De a négy az már nem egészséges.
5/18 anonim válasza:
Második vagyok. Még annyit hozzátennék,hogy (persze tudom, hogy nem volt a kérdés része, de most mindegy) az sem épp a legjobb ha csak egyedül fürdesz egy kád vízben, mert akkor meg a saját koszodban ázol, akkor sem tisztulsz meg rendesen. A legjobb a zuhany, ott egyszerre lefolyik minden, a bőröd mindig csak tiszta vízzel érintkezik.
6/18 anonim válasza:
Az munka! Gratulálok. És a wc-t is csak akkor húzzátok le, ha mindenki volt már és a rakás csücske karcolja a seggeteket? OMG
8/18 A kérdező kommentje:
Természetesen naponta fürdök...
2012. jan. 11. 20:08
9/18 anonim válasza:
Igen ez nagyon nagy gáz. Főleg annak aki a negyedik.Ő már mindenki retkében pisi kakiban ázik.
10/18 anonim válasza:
Hallottam már ilyenről, de nekem nem sok gusztusom lenne hozzá. Azt megkérdezhetem, hogy hanyadik vagy a sorban, és hogy Neked nem undi egy kicsit? Illetve, hogy kb hány cm magasan van a kádban a víz? Valamint, az nem lenne megoldható, hogy 2 perc alatt lezuhanyozzatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!