Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy négytagú család...

Gáz, ha egy négytagú család egy vízben fürdik meg?

Figyelt kérdés
Van egy sorrend és egymás után megfürdünk. Láttam hasonló kérdést de nem tartom gáznak, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre!
2012. jan. 11. 19:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
első vagyok mégpedig azért mert én nem fürdenék másodiknak sem...
2012. jan. 11. 21:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Elég magason van a víz úgy kb háromnegyedig...
2012. jan. 11. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Uramisten. Saját magad leírod, hogy Te sem fürdenél más mocskában, akkor miért kérdezed hogy gáz e???
2012. jan. 12. 00:19
 14/18 anonim ***** válasza:
háromnegyedéig van a víz? Az nem semmi. Annyi vízzel külön külön lezuhanyoznátok. Am ne,ed undorító lenne más után fürdeni és még te kérdezed gáz e? Nálad komoly baj lehet.
2012. jan. 12. 07:23
 15/18 anonim ***** válasza:
És az utolsó már hideg vízben fürdik? Amúgy ennyi vízzel tényleg zuhanyozhatnátok.
2012. jan. 12. 08:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha te nem fürdenél más vizében, akkor miért várod el, hogy más a te vizedben fürödjön?
2012. jan. 12. 09:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Természetesen én mondtam hogy zuhanyzás jobb lenne de többség a kádat mondta így abbamaradt. Én arról nem tehetek hogy ő nekik így jó és nem akarnak rajta változtani. épp ezért velem semmi gáz nincs...
2012. jan. 12. 14:50
 18/18 anonim ***** válasza:
71%
A honvédségnél heti egyszer volt fürdés, meleg vízben, a gyengélkedőn. A mosdóban se fűtés, se meleg víz nem volt. Érdekes módon sem influenza, se allergia nem tört rá egyikünkre sem. Mindez még 1970 ben is így volt, a tatai laktanyában.
2012. jan. 12. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!