Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nektek is van olyan, hogy...

Nektek is van olyan, hogy délután gondoljátok ledőltök egy kicsit, és 2 óra alvás lesz belőle?

Figyelt kérdés
Nekem szokott lenni, de olyankor nagyon mélyen alszom, tudom h régóta már és mégsem tudok felkelni. Nektek volt már? Mitől van?

#alvás #délutáni pihenő
2012. aug. 16. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem volt, hogy 4 óra hosszát aludtam ebéd után. Lehet: fejfájástól, időjárástól, sok mindentől függhet. Vagy csak szimplán jólesik az embernek.
2012. aug. 16. 14:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, köszi :)

De olyan furcsa érzés, h fel kellene már kelnem, de nem tudok

2012. aug. 16. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Simán. Legtöbbször a Forma 1-en alszom el. :) Aztán lesegetem az órát 20 percenként és a végén 2-3 órát alszom. Férjem már tudja, hogy bevágom a szundit, ha leheverek mellé a rajtot megnézni.
2012. aug. 16. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
ez aranyos :)
2012. aug. 16. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam is így van. Ha lefekszek délután kicsit szunyálni, akkor nagyjából 2 órát alszok. Hol kicsit többet, hol kicsit kevesebbet, de nagyjából ennyit. (Nem tom én miért ébredek fel 2 óra után? De pl csak 20 percet nem tudok aludni, mert elnyom az álom)
2012. aug. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!