Ez miért van hogy ilyenkor előjön?
Figyelt kérdés
Mióta lefogytam és többet mozgok, sportoláskor vagy erőlködéseknél, de izgalomkor is előfordul hogy piros szerű kiütésjellegű nagy terjedelmű foltok jelennek meg a mellkasomon. Mondjuk jó pár évvel ezelőtt sokat stresszeltem, és vegetatív disztóniát állapítottak meg nálam amire gyógyszert is szedek. Vérképem meg teljesen rendben van. Másnál is is van ilyen?2012. aug. 15. 15:44
1/1 A kérdező kommentje:
Nyugi, ezzel én is így vagyok, pont erre szedek én is gyógyszert béta blokkolót disztóniára pánikbetegségre. Ez lehet sajnos hogy a gyógyszer miatt van mivel ez a gyógyszer lejjebb viszi a vérnyomást és a bőrön dörzsöléskor vakaráskor jobban meglátszik a lenyomat. Orvosom azt mondta hogy szedjem, csak tovább élek mert béta receptor bolokkoló jó hatással van, pl 60-as pulzus és nem engedi a szívet felgyorsítani ezért is van néha az hogy inkább nagyobbakat üt a szív de a 60-as pulzus megmarad, ez kellemetlen tud lenni de még mindig jobb mintha 200-as pulzusa lenne az embernek. Meg fogyástól is lehet persze, én kb 20kg fogytam fél év alatt, nagyon megterhelt és 3 évvel ezelőtt volt de azóta is nehezen szokja meg a szervezetem, mert mindig túlsúlyos voltam, érzem a szívdobogásérzést is stb. Nem gond ez csak kellemetlen, mivel szeretkezéskor is nagyon látszik nálam, meg a sportoláskor. Ez van ha gyógyszert már nme kell szedned valószínű nem lesz látható nyoma. Én járok szolizni néha és úgy nem látszik. Nme vagy egyedül. ;) Gyógyulj meg te is. Puszi!
2013. márc. 21. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!