Okozhatja az ájulást valami idegi dolog, stressz, vagy csupán a helytelen táplákozás?
Igen, régebben még mértem, mert kellett, meg volt CT-m is, sokszor, meg érfestést akartak csinálni, de akkor még csak 14 voltam, szóval, édesanyám nem engedte, de lehet, hogy emiatt nem tudtam meg a mai napig, hogy van-e valami.
Volt, hogy olyan sokszor tört rám az ájulhatnék, hogy nem is tudom megszámolni a kezemen. Persze, 10-ből 2-3szor ha megtörténik az ájulás, de nekem fontos.
Igen, régebben még mértem, mert kellett, meg volt CT-m is, sokszor, meg érfestést akartak csinálni, de akkor még csak 14 voltam, szóval, édesanyám nem engedte, de lehet, hogy emiatt nem tudtam meg a mai napig, hogy van-e valami.
Volt, hogy olyan sokszor tört rám az ájulhatnék, hogy nem is tudom megszámolni a kezemen. Persze, 10-ből 2-3szor ha megtörténik az ájulás, de nekem fontos.
Az az igazság, hogy a vastartalmú tablettát csak úgy magamtól szedem, mert anyukám is régebben dolgozott ápolóként (még nagyon régen), és ő mondta, hogy az a bajom, szóval szedjek akár pezsgőtablettában is szedtem, de nem használt. Az viszont igaz, hogy nem iszom valami sok folyadékot, szerintem jó ha meg van a napi 1-1,5 l, és akkor lehet, még túloztam is egy kicsit. De én vegyesen iszom a dolgokat, egy kis tejet, szörpöt, vizet, vagy forrócsokit, stb.
Lehet, tényleg szükség lenne egy teljeskörü vizsgálatra, vér-, vizelet vétel, CT-vizsgálat (sokszor fáj a fejem, és a szemeim is, mintha görcsöt kapnék).
Köszönöm a kedves tanácsot.
Azért kérdeztem, hogy ellenőrzötten szeded-e a vas tartalmú kapszulát, mert ha valójában nem vagy vashiányos és vasat szedsz, akkor az tönkre teheti a májadat! Mindenképp javasolnék legalább egy laborvizsgálatot. Na igen, meg az a bizonyos napi minimum 2, nyáron 3 liter folyadék...
Nincs mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!