Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha a vérkép...

Mit jelent, ha a vérkép eredménye szerint az Se fruktózamin magasabb lett a normálisnál?

Figyelt kérdés
Majd visszamegyek vmikor a dokihoz, de a héten nem rendel.
2009. júl. 22. 13:08
 1/5 A kérdező kommentje:
214 és 285 között jó, de nekem 345 lett. :S
2009. júl. 22. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
gondolom cukorbeteg vagy, olyankor szokták nézni.ha igen akkor tartsd be a diétát, és pontosan vedd be a gyógyszert/add be az inzulint
2009. júl. 22. 13:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok cukorbeteg, de pont ezért kértem a dokitól beutalót, mert anya az, ilyen ellenőrzésből. :(

Ezt nem értem, majdnem mindennap mozgok, nem eszem sok édességet. Ez azt jelenti h cukorbeteg lennék? Nem lehet a stressztől is akár, h így megemelkedett? Mert az utóbbi időben eléggé ki voltam, gyomorgörcs, meg minden?

2009. júl. 22. 13:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Mert anya szokta néha nézni a cukromat, h megböki az ujjam, de eddig mindig normális volt.
2009. júl. 22. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:

én ugy tudom, hogy ezzel a vizsgálattal nem lehet kimutatni cukorbetegséget, azt csak éhgyomri glükóz szintel lehet. ezzel a cukorbetegek vércukorszintjét nézik 1-2 hétre visszamenőleg.

első voltam.

2009. júl. 22. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!