Milyen csípés lehet ez?
Tegnap előtt az egyik barátnőmnél aludtam, reggel úgy ébredtem, hogy a bal vállam, a nyakam és jobb kezem (általában a fejem alatt szokott lenni, ha oldalt alszom), tele van apró csípésekkel. Szinte alig látszódtak, csak éreztem hogy viszket is, fáj is, nem tudom leírni milyen volt. Túl tettem magamat rajta, mondván nem gáz, túlélem. Tegnap éjjel már itthon aludtam, ma arra ébredtem, hogy az összes kis piros pötty hatalmasra dagadt, szintén hol fáj, hol viszket (bár nekem a darázs csípés is ilyen). Az ujjaim akkorák lettek, hogy nem tudom rendesen behajlítani őket. Egyrészt mert olyan ducik, másrészt mert azonnal veszettül viszketni vagy fájni kezd. Így viszont jobb kezes lévén, nem tudom elvégezni a napi feladataimat, egy bögrét alig bírtam az előbb megfogni, olyan merevek az ujjaim.
Nem szúnyogcsípés, ők szeretnek, ezer csípés közül is kitudnám már választani sajnos, hogy melyik a szúnyog, de ez valami más.
Fenistillel kenegetem fél óránként, de eddig semmi javulás. Egy kis időre megnyugszik, talán arra jó. Azon gondolkodom megiszok egy kálciumot, érdemes lehet?
Még is mi a frász csipkedhetett szét éjszaka?
Pók? (Tiszta volt a lakás?)
Ablak volt nyitva, nem szállhatott be valmai fura bogár?
Ágynemű tiszta volt, vagy szépen megkínáltak a család atkáival?
Egy szúnyoghálós ablak nyitva volt. Nagyjából rend volt, de azért saját igényekkel nézve, hagyott némi kívánni valót maga után pl a konyha (hatalmas kávéfoltok, gáztűzhelyen odaégett akármik, kenyérsütő ablakán vastag barna odasült tészta, stb stb. Máshol nem tűnt fel, hogy igénytelenség lenne. Új lepedőt és párnahuzatot nem kaptam, mert barátnőmmel aludtam, takarót kaptam.
Most ez hülye kérdés, de a poratkák csípnek? És ráadásul ilyet/ekkorát?
Tegnap még csak egy pici pötty volt, ma már két ujjam alig mozog a kezemen olyan dagi, feszül, kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!