Normális, hogy 1 bögre zöld teától 150 a vérnyomásom?
Reggel 11 körül ittam meg egy csésze zöld teát, nagyon álmos voltam.. Sosem kávézok, zöld teát is ritkán iszok.
2 óra múlva már 150/90 volt a vérnyomásom, és most meg 140/70. Mikor múlik már el ez a hatása? Egyáltalán normális, hogy a 120-130 körüli vérnyomásomat így megdobja?
17/L
Nyilván ettől volt, mivel máskor még sosem volt ilyen magas.
Vagy te mivel magyarázod, hogy pont aznap volt ilyen magas, amikor zöld teát ittam?Amiben ugyebár van koffein, tehát emeli a vérnyomást is.
Szóval várom a válaszod...
Itt egy link,amiben beszélnek az egyetlen ismert negatív hatásáról a zöld teának.Egyébként tévhit,hogy a koffein növeli várnyomást,az csak a pulzusra hat.
De hangsúlyozom,hogy ez az én véleményem,és tapasztalatom.
Nem erőltetem rád.Ha te úgy gondolod,hogy attól van,akkor legyen.
De mint már tanácsoltam neked,vizsgáltasd ki magad.Akkor legalább kiderülne mitől van,és megnyugodnál.
A kávétól is ilyen lesz a vérnyomásom, ezért nem is iszom.
Anyukámnak, apukámnak is növeli a kávé.
Akkor miről beszélsz? Vagy az egész családunk beképzeli magának, hogy a kávé után lesz magasabb?:))
Különben a zöld tea óta nem mértem magasat, ezt mivel magyarázod? Mert erre nem mondtál semmit, csak hogy vizsgáltassam ki magam. Körbe is röhögne az orvos, ha azzal mennék oda, hogy amúgy tök normális a vérnyomásom, csak akkor magas, ha koffeint iszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!