Ez lehet agyrázkódás?
Bevertem a fejem tetejét az ablak sarkába, míg ki volt nyitva, és a szokásosnál jóval vehemensebben kb 10 percig csak fogtam a fejem, mert iszonyatosan fájt. Ez este volt, szóval lefeküdtem aludni utána, de most szédülök, mint amikor iszok, és nem múlik semmitől. Barátom mondta, hogy lehet agyrázkódásom lett, de más tünetem nincs, azokból amit neten találtam, max az aluszékonyság de ilyen időben ez nálam előfordul.
Csak megijedtem, ugye nem agyrázkódás?
A barátnőm is volt már agyrázkódása és neki sem ilyenek voltak a tünetei. Erős fejfájásról és hányingerről számolt be,ezen kívül magas láz is jelentkezett.Mikor nagyon rosszul volt már, elment dokihoz.Akkor pedig elájult a széken.Szerencsére hamar rendbe jött.
Ha a szédülés holnapra sem múlik el,akk menj dokihoz. Szerintem sincs agyrázkódásod,csak jól beüthetted. Jobbulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!