Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Agyrázkódás egyik tünete...

Agyrázkódás egyik tünete lehet ha a sérült fázik?

Figyelt kérdés
Anyukámnak balesete volt, mely során megsérült, a nyaka nagyon fáj, fejét nem bírja mozgatni és már kisugárzik elég nagy területre. Kórházban volt, de csak megfigyelésre tartották benn éjszakára, ma hazaengedték.
2012. jún. 13. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 2 nap múlva még mindig megvan a tarkómerevség/nyakfájdalom akkor menjetek vissza, de a kérdésedre a válasz: Nem, egyáltalán nem tartozik a tünetek közé. Esetleg nem tossz közérzetre gondolsz?
2012. jún. 13. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
rossz*
2012. jún. 13. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy fázik. De félek, csak én vagyok vele itthon és nem nagyon tudom mit és hogy csináljak.
2012. jún. 13. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Üljél le mellé beszélj hozzá. Mesélj valami izgit! :) Ha nagyon fáradt és elalszik akkor is maradj mellette és akkor te is nyugodtabb leszel, meg ő is nyugodtabb lesz.

Jobbulást neki! :)

2012. jún. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!