Lesz valami bajom 24db lázcsillapítótól? (paralen)
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 22:27
21/42 A kérdező kommentje:
miténtuggyam hova ment nem éjszakásba az biztos
2012. aug. 10. 23:11
22/42 anonim válasza:
Apukád sincs otthon? Legalább neki szólhatnál. Ha nem él veletek, tényleg hívd a mentőket. Mást nem tudok írni, mert attól tartok, minden hasztalan, hiába adjuk a tanácsokat. Remélem nem lesz semmi komoly bajod. Drukkolok érte!
23/42 A kérdező kommentje:
apu alszik majd reggel lehet h szolok neki
2012. aug. 10. 23:18
24/42 anonim válasza:
Reggel már b*szhatod, de a te dolgod.
25/42 anonim válasza:
Szerintem felesleges kínlódunk, még nekünk fájdul meg a fejünk. Egyszerűen nem fogja fel, pedig az ember feltételezhetné, hogy egy 16 éves ember már értelmes. Meg hal egy hülyével kevesebb. Nem hinném, hogy bármelyikünknek is kellene, hogy bűntudata legyen, hisz mi mindent tőlünk telhetőt megtettünk.
26/42 A kérdező kommentje:
már kimentem apuhoz megmondtam neki h ez van mondta h felhívja anyát és majd lesz valami és egyenlore semmi nem tortént
2012. aug. 10. 23:35
27/42 anonim válasza:
Hogy írhatsz ilyet, hogy egy hülyével kevesebb, ha meghal? Miféle szörnyeteg vagy, irtó nagy hülyeséget csinál, de én azért aggódok, és szeretném, ha nem esne baja. Igaz, hogy mi mindent megtettünk, ami tőlünk tellett.
28/42 anonim válasza:
Örülök, hogy szóltál apunak. De azért orvost is hívhatna.
29/42 A kérdező kommentje:
most el akar vinni korházba nekem ettol most jobb?öltözhetek fel es mehetek apámmal
2012. aug. 10. 23:43
30/42 anonim válasza:
Persze, hogy jobb, hiszen segítenek neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!