Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lesz valami bajom 24db lázcsil...

Lesz valami bajom 24db lázcsillapítótól? (paralen)

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 22:27
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Még tini vagy?
2012. aug. 10. 22:46
 12/42 A kérdező kommentje:
16
2012. aug. 10. 22:47
 13/42 anonim ***** válasza:
63%

Kihűlsz.

Jó, a viccet félretéve, ez egyszerűen tökéletes módja az öngyilkosságnak, vagy ha annak nem is, de tartós szervi károsodásnak. Ha ez volt a célod ezzel, akkor gratulálunk, sikerült, semmi további teendő nincs (ha ez esetleg mégis kevés lenne, igyál erős savat vagy lúgot). Ha nem gondoltad komolyan, akkor:

1) Mégis miért csináltad?

2) Hánytatás, azonnali mentőhívás.

2012. aug. 10. 22:49
 14/42 A kérdező kommentje:
de semmit nem érzek h lenne valami hatása
2012. aug. 10. 22:50
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! Szerintem szólj a szüleidnek, ha már lefeküdtek, nyugodtan ébreszd fel őket. nem lenne jó, ha valami maradandó károsodásod lenne. Olyan fiatal vagy még. Én apámmal vesztem össze, úgy húszéves lehettem, és az antidepresszánsból vettem be 10 darabot. Mikor elmeséltem, el kellett mennünk a háziorvoshoz, aki hívta a mentőket. Két napig élveztem egy kórház vendégszeretetét. nem csináltak ott semmit, csak ott tartottak. Jó nagy hülyeség volt. Apám nagyon aggódott.
2012. aug. 10. 22:53
 16/42 A kérdező kommentje:
nem hiszem h szólok semmi bajom nincs tőle anyám meg csak feleslegesen panikolna h már megint mit csináltam
2012. aug. 10. 22:54
 17/42 anonim ***** válasza:
73%

A májkárosodás és a veseleállás nem azonnal érződik.

Pár nap is lehet, mire besárgulsz, esetleg délben már rájössz, hogy egész nap voltál pisilni.

A betegtájékoztatón nem véletlenül írják, hogy akkor is hívni kell a mentőt, ha jól érzed magad.

Tehát: nem fog anyád megijedni, és magát ostorozva, zokogva orvost hívni, mert semmilyen tüneted nem jelentkezik, akár órákon vagy napokon keresztül.

Mire a tünetek jelentkeznek, akkorra a májad menthetetlen.

Nem tudom, mennyire szeretnél életed végéig dialízisre járni, de remélem, legalább annyi eszed van, ha ez nem kamu, akkor hívj mentőt. Esetleg odaállsz anyád elé, és elújságolod, milyen ügyes voltál. Ebben az esetben is előbb hívd ki a mentőt, mert ha az én gyerekem lennél, szó szerint kirugdalnám belőled a gyógyszert.

Gratula!

2012. aug. 10. 22:56
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgök!

Attól, hogy nem érzed vagy MÉG nem érzed attól, a baj ott van. Nem kell ordítanod a fájdalomtól attól, hogy a májad vagy a veséd felmondja a szolgálatot.

Képzeld nekem meg rákos daganatom volt és tök királyul voltam, látszólag semmi bajom nem volt, de attól még belehalhattam volna.

2012. aug. 10. 22:59
 19/42 A kérdező kommentje:
anya nincs othon elment
2012. aug. 10. 23:04
 20/42 anonim ***** válasza:
64%

Felemeled a telefont, és kihívod a mentőt. Elmondod, bevettél 24db paralent, és most egyedül vagy otthon.

Anyád reggel értesül róla a szomszédoktól, hogy mentővel vittek el. Pánikba esik, idegösszeomlást kap, sikerül kikészítened.

Minden klappol!

Remélem, legalább éjszakásba ment dolgozni az a galád...

2012. aug. 10. 23:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!