Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire tekinthető ez az...

Mennyire tekinthető ez az állapot normálisnak?

Figyelt kérdés
Konkrétan mennyire normális az, hogy egy 38 éves férfinak 2 nap munka után legalább 4 nap pihenésre van szüksége. Ezen a 4 napon semmit sem csinál, csak alszik. Arra gondoltam, hogy a kora miatt lehet ez. De miután beszélgettem az anyjával, ő azt mondta, hogy 20 éves korában is ugyanennyit aludt. Mi lehet a baja? Mert szerintem nem természetes, hogy valaki folyamatosan 14-16 órákat alszik. Én 34 éves vagyok, és 5 nap munka után sem tudok 10 óránál többet aludni. Azt tudom, hogy nem mindenkinek ugyanannyi az alvásigénye, de szerintem ez már azért sok. Vagy nem? Mindketten 12 órás munkabeosztásban dolgozunk és könnyű fizikai munkát végzünk.

2012. aug. 10. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs, az ő szervezete ilyen.
2012. aug. 10. 17:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én párom detto ilyen.

De a hátterében az áll hogy elkényeztette őt az anyja alapból már egy házimunkától elfárad míg én nő létemre pörögjek a házimunkában és a meloban és persze a sexben is. Na meg a sex után is elfárad ha ő van felül de ha én akkor én adtól nem fáradok el hanem frissítően hat.

Szóval általában azok a férfiak ilyenek akiknek kinyalták a seggüket és a nőket tárgynak tekintik és ők nem tesznek semmit se hiszen nekik ez a normális hogy ki vannak szolgálva mert ők férfiak urak és a nők cselédek asszony állattok. :( Na ezért lett vége mára a kapcsim vele mert már egyenlőség van és ne tőlem várjon el mindent egy nőnek mért kéne több energiájának lennie!?

2014. szept. 30. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!