Normális, hogy 1 csípéstől bedagadt a fél lábam?
Este láttam a szobámban 1 szúnyogot, de nem tudtam lecsapni.
Reggel arra keltem, hogy nagyon húzódott a lábam, megnéztem, és a sípcsontomnál végig be van dagadva. Középen látszik 1 csípés, és körülötte olyan nagy, hogyha nem lennék duci, tuti kétszerese lenne a másik lábamnak.
Nagyon viszket, de a nagyobb gond, hogy olyan, mintha tele lenne valamivel, és húzódik, fáj.. rossz érzés.. :S
Sosem volt még ilyen szúnyogcsípésem. Mit csináljak? Fenistillel kenegettem ma, a viszketés csillapodott, de a dagadás nem..
Calcium pezsgőtabletta! Attól enyhül a viszketés is,de a fenistillel való kenést ne hagyd abba. Viszketésre jó még az ecetes ruha.
Lehetséges,hogy allergiás vagy? Nekem is volt hasonló élményem idén nyáron. Ügyeleten kálcium injekciót kaptam és attól helyre jöttem 3 nap alatt...úgyhogy folyamatosan ittam mellé a pezsitabit. :)
Az injekció az ilyen kis üvegbe van...a tetejét le kell pattintani és vízben feloldani. Injekcióba csak orvos adhatja be,de még vízbe feloldva is gyorsabban hat mint a pezsgőtabletta.
Ha pár napon belül nem szűnik és egyáltalán nem enyhül azért csak elmennék vele orvoshoz. :)
Jobbulást!
Ma reggel 6-kor arra keltem, hogy megmozdítani nem bírom, az egész lábam be volt dagadva a lábfejemtől a combomig.
Kaptam injekciókat, és most várunk, 1 hét múlva el kell mennem vérvételre, lehet, hogy valami betegséget is elkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!