Csípéstől dagadhatott be a lábam?
Olvastd ezt a cikket, nézd meg hasonló-e, ha nem, akkor lehet, hogy csak egy szúnyg, vagy pók csípett meg.
Nem hasonló ezekhez. Nem is kör, hanem inkább ovális alakú. 6x3cm körül van. Enyhén fáj nyomásra a közepén, de nem viszket. Mutatok róla képet. Ennél talán picit pirosabb élőben. Ha kullancs miatt van, akkor az nem pár napig marad meg szerintem. Egyébként jól vagyok. :)
Itt a kép: [link]
Én az első hozzászóló vagyok. (+kórházban dolgozok)
Lehet ez akár pókcsípés is, de mivel volt kullancsod, meg kell nézetni dokival.
Tesóm azonnal kivette, a piros folt két hét mulva jelentkezett neki, két hónapig kezelték mire jó lett a vérképe, nekem 3 hónapig kellett antibiotikumot szednem, pedig nem is volt kullancsom:D de a vérvételem szerint megcsiphetett, csak nem vettem észre.
Háziorvos is el tudja intézni a vérvételt, elég ha ahhoz mész, ügyelet elvileg csak sürgős eseteket lát el, a tied nem az. A helyedben egy vérképet harcolj ki, mert ha később derül ki hogy mégis a kullancs miatt van, akkor sok egyéb betegséget okozhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!