Mitől dagadhatott fel múltkor a karom?
gondolom megcsípett valami, amikor az utcán voltam és feldagadt a bicepszem környékén a karom legalább 3-4cm-es sugarú körben, enyhén viszketett és 3nap múlva tűnt el csak. eddig összesen háromszor fordult ez elő.
nem éreztem a csípést egyszer sem, csak az tűnt fel hogy kicsit viszket és meg van dagadva mint az állat
mi lehetett az??
Ha nem csípett meg semmi,akkor allergiás vagy. Az enyém olyan,hogy vöröses a széle és viszket,meg kicsit vándorol is,de nem csak a karomon jöhet ki, hanem szinte bárhol..
Most ALTIVA gyogyit szedek rá,de amikor tüneted van menj el dokihoz,hogy legyen nyoma. Viszont az a gond,ha ilyenkor allergia tesztet csinálnak,akkor annyira érzékeny a szervezet,hogy szerintem téves eredményt fog hozni.. Amúgy se valószínű ilyen esetben,hogy pollenre, inkább valami kajára lehetsz allergiás . Nálam bizonyos fajta tejek is kiváltják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!