Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye, hogy lányomo...

Mennyi az esélye, hogy lányomon is ki jöhet egyszer a pikkelysömör a családban van?

Figyelt kérdés
öcsém sajnos ebben szenved.De úgy tudom csak legyengült immunrendszernél és stresszes életmódnál jön jobban ki. Azt tudom,hogy örökölhető. Van valaki akinél a családban másnak is van?
2009. júl. 20. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:

szia-mya,

Nekem a Mamámnak volt és senki nem örökölte a családba csak én sajna, nállam 15 évesen jött ki most 20 vok :( nekem a fejbörömön van maminak is ott volt.

Vigyázni kell ne fázzon fel mert pl. az is okozhatja, nekem legutóbb azért jött ki a kezemen mert petefészek gyulladást kaptam, , elmúlt a gyulladás és az is szerencsére.

Vigyázz a lányodra,szedjen C vitamint, pezsgőtabit,és ne idegeskedjen. Remélem nem jön ki rajta, Öcsid meg remélem meggyógyul!! jó egészséget cia

am öcsédnek hol van?

2009. júl. 25. 20:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia.Hát nagyon remélem,hogy nem fog kijönni rajta.Sajna öcsémnek szinte minden hol de lényegesen a lábain vannak.A fölső testrész inkább ekcémának mondták az orvosok.De szerintem sok közre játszik öcsémnél.Dohányzik és hát elég gyenge az immunrendszere.az az igazság míg nem dohányzott addig nem jött ki rajta.szoval szerintem ez közre játszik.Amúgy meg köszönöm a válaszod nem reméltem,hogy már ír valaki.
2009. júl. 31. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy négy hónapos pici lányom van és hát nagyon féltem.
2009. júl. 31. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Cia

Ciaa

huh szegény öcséd:( sajnálom

am ekcéma sok esetben a pikkelysömör elődje állítólag szóval kezelni kell. Az ekcéma tuti elmúlik nekem úgy múlt el hogy lementem a balcsira és kenegettem a kezem iszappal eléggé undi de képzeld el azóta 3 éve tünetmentes vok, azóta nem volt időm lemenni pedig hát ha sömire is jó lenne.

A piksömit is lehet tünetmentesíteni,használ valamilyen krémet(dermovate kenőcs, tengeisó fürdő)), am nem csak legyengült szervezetnél jön ki , nagyban befolyásolja emésztés ,és gyulladások.

Az nem tom h a dohányzás miatt.

Am megértem hogy félted a lányod én is tuti félteném.

Rem nem jön ki rajta,az öcsidnek meg remélem elmúlik.

2009. aug. 2. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!